Taaramäe: vilju saab maitsta kolme nädala pärast

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe.
Rein Taaramäe. Foto: SCANPIX

Eile alanud Baski velotuuril oli Astana särgis sõitev Rein Taaramäe tänasel etapil 28., eestlane sai lõpp-protokolli kirja võrdse aja võitja Fabio Fellinega.

Kahe etapi järel on Taaramäe üldarvestuses 25., liider on austraallane Michael Matthews.

«Kaks päeva on nüüd läbitud. Eile oli enesetunne hea ja päris raskel viimasel tõusul sai paar pauku ka tehtud,» kirjutas Taaramäe oma ametlikul Facebooki leheküljel. «Täna oli aga seis vähe kehvem, kuidagi väga kahtlane oli olla. Aeg-ajalt pisike peavalu ja jalg oli särtsust tühi. Lõpu poole kiskus siiski paremaks.»

«Tegu võin olla altituudilt (mäestikulaagrist) alla tuleku stressiga. Lootsin ja loodan, et enesetunne on siiski järgmistel päevadel vähe parem ja päris merepinnale tuleku stress tekib alles nädala lõpus. Päris laagri vilju peaks saama maitsta kolme nädala pärast Romandia velotuuril. Igatahes siin tuleb olla valmis hullemaks, kuid loota parimat.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles