Priit Järvloo sai Prantsusmaal viienda koha

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Järvloo.
Priit Järvloo. Foto: Rauno Kais

Saint Mihieli krossirajal sõideti Prantsusmaa quadikrossi meistrivõistluste etapp, kus startis ka Priit Järvloo, kes valmistub hoolega Prantsusmaal algavateks Euroopa meistrivõistlusteks. Eestlane osales võistlustel Open masinaklassis, teises kiires klassis Elite võistlesid ainult kohalikud parimad sõitjad.

Avasõidu võitis Open klassis, kus võisid osaleda ka prantslased, kohalik Mathieu Lallemand, kes edestas Benoit Fromonti (mõlemad Yamaha) ja David Bertrandi (Honda). Järvloo (Kawasaki) lõpetas oma lätlasest sõbra Karlis Bole jr järel viiendana. Teises sõidus oli aga parim Bole, kellele järgnesid avasõidu kaheksas Etienne Sannier ja kuues Thimothee Hieff (mõlemad Yamaha), Järvloo ületas lõpujoone neljandana.

Kahe sõidu kokkuvõttes võitis 43 punktiga etapi Bole, talle järgnesid Lallemand (37 p), Sannier (35 p), Hieff (35 p) ja Järvloo (34 p).

«Eilne päev möödus rahuldavalt. Esimeses sõidus oli rajal ainult üks soon ja möödumine oli seega väga raske. Start ei läinud kõige paremini ning tegin sõidu keskel vea ja Bole sai mööda,» muljetas Järvloo.

«Teise stardi võitsin, aga teise kurvi minnes läks üks konkurent mööda ja suretas kohe minu ees quadi välja. Jäin tema taha toppama ega saanud enam sealt välja ja pidin sõitu eelviimaselt kohalt alustama. Õnneks oli rada vahepeal paremaks ja laiemaks sõidetud ning ränka vaeva nähes jõudsin neljandal kohal üle lõpujoone. Kokkuvõttes jäin viiendaks ja ainult üks punkt jäi kolmandast kohast lahutama. Igaljuhul treening, mida siia tegema tulime, läks asja ette ja nüüd asume koos Karlisega Hispaania poole teele, kus teeme kolmapäeval koos treeningu,» lisas Järvloo, kes osaleb juba selle nädala lõpus Prantsusmaal toimuval Euroopa meistrivõistluste esimesel etapil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles