Juventus andis Euroopale tormihoiatuse

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juventuse meeskonna mängijad.
Juventuse meeskonna mängijad. Foto: SCANPIX

Juventuse jalgpallimeeskond andis Meistrite liiga veerandfinaalide eel Euroopa jalgpallile korraliku signaali oma hetkevõimetest, kui võõral platsil Fiorentina vastu raske olukord võimsalt ümber pöörati.

Juventus läks Itaalia karika poolfinaali korduskohtumist mängima kodus saadud 1:2 kaotuse pealt ning staadionil, kus nad on üks vihatumaid klubisid, oli selle ümber pööramine pealtnäha väga keeruline ülesanne, vahendas Soccernet.ee.

Vaatamata vahetustele algkoosseisus tuldi selle mäe ületamisega võimsalt toime, sest Alessandro Matri ja Roberty Pereyra väravad olid juba poolajaks trumbid nende kätte andnud ning kui Leonardo Bonucci veel kolmandagi lõi, polnud enam kahtlustki, et Juventus liigub sellest paarist finaali, kus kohtutakse Lazio ja Napoli matšide võitjaga. Juve võitiski 3:0.

Nädalavahetusel seisab Juventusel ees Serie A, kuid tõenäoliselt on klubi mõtted juba järgmisel nädalal, kui kohtutakse Meistrite liigas Monacoga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles