Ragnar Klavani koduklubil on Euroopa tippliigade ühed vanimad mängijad

Postimees Sport
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan.
Ragnar Klavan. Foto: SCANPIX

Portaalis reddit.com tehtud statistika järgi reastati keskmise vanuse järgi Euroopa suurte jalgpalliliigade (Inglismaa, Hispaania, Saksamaa, Prantsusmaa) klubid. Aluseks võeti kümne kõige rohkem algkoosseisu saanud palluri vanused.

Kõige eakamaks osutus valitsev Inglismaa meister Manchester City, kelle keskmiseks tuli 29,2 aastat. Teise koha sai aga Eesti koondise keskkaitsja Ragnar Klavani koduklubi Augsburg, kellele märgiti keskmiseks vanuseks 28,8 aastat.

29-aastane Klavan vedas seega Augsburgi vanust õige napilt ülespoole. Et Klavan on kaasa teinud kõik 27 Bundesliga selle hooaja mängu ja ta on Augsburgi meestetst kaasa teinud kõige rohkem minuteid, pääses ta kindlasti valitud mängijate hulka.

Augsburgi põhitegijatest on Klavanist vanemad näiteks Daniel Baier (30), Halil Alitintop (32), Jan-Ingwer Callsen-Bracken (30) ja Paul Verhaegh (32).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles