Kert Toobal aitas koduklubil kõrgliigasse püsima jääda

Postimees Sport
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kert Toobal.
Kert Toobal. Foto: volley.ee

Eesti võrkpallikoondise sidemängija Kert Toobali koduklubi Inegöli Belediyesi pidas Türgi meistrivõistlustel kõrgliigasse püsimajäämismänge, millest võttis osa neli põhiturniiri tagumist meeskonda. Inegöli võitis kuuest mängust viis, millega tõusti põhiturniiri 11. kohalt 10. ja kindlustati koht kõrgliigas. Tahapoole jäi kaks meeskonda.

Neli põhiturniiri viimast võistkonda mängisid omavahel kahel korral läbi, pidades kuus vastasseisu. Eestlane tegi algusest lõpuni kaasa kõik mängud, tuues neis vastavalt 2, 2, 5, 6, 5, ja 5 punkti, kirjutas volley.ee

"Kogutud punktide arv on korralik, mis tõestab seda, et pidasime pingele vastu ja näitasime hooaja kõige tähtsamal hetkel korralikku võrkpalli. Kolme meeskonna vahel oli kuni viimaste hetkedeni tihe rebimine. Füüsiliselt oli tegemist väga raske katsumusega - 10 päeva jooksul 6 mängu, lisaks reisimine kahe turniiri vahel. Pinged olid suured, tundub, et tagatubades ei olnud keegi oma kohta järgmiseks hooajaks kindlustanud. Arvestades meeskonna pidevat vahetumist, siis lõpptulemus oli täitsa korralik," kommenteeris Toobal viimaseid mänge.

"Järgmisest aastatst ei räägitud ühegi mängija ega treeneriga. Klubi juhtkonnalt tuli kindel signaal, et enne ei räägita lepingutest, kui püsimajäämine on kindlustatud," lisas sidemängija.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles