TTÜ mängis ennast ise auti

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TTÜ ja Kohila mäng.
TTÜ ja Kohila mäng. Foto: Tairo Lutter

VÕRKPALL. Naiste Eesti meistrivõistluste finaalseeria avamängu võitis kindlalt tiitlikaitsja Kohila, alistades TTÜ naiskonna 3:0. TTÜ läks küll vastast tugeva serviga lõhkuma, ent ebaõnnestus ja korralikult saadi Kohilale vastu vaid teises geimis.

Avageimis said pealinna klubi mängijad vaid 12 ja kolmandas 16 punkti. Teist geimi suutis TTÜ valitseda, juhiti juba 20:17 ja 24:21, ent geimi lõpus asus Kohilal servima nende võimsaim rünnakujõud Maarja Kerner, kelle tugevate pallingute toel võitis geimi siiski Kohila (26:24).

TTÜ juhendaja Tiit Kõiv tunnistas, et mänguplaani ei suudetud ellu viia. «Läksime tugeva serviga neid lõhkuma, aga tegime liiga palju vigu. Pingeid ei tohiks meil olla, Kohila on siiski favoriit, aga oma mängu ei suutnud me leida,» sõnas Kõiv. «Kerneri pallingud tegid meile palju kurja,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles