Renault' vormelitiimi omanik: Räikköneni palkamine sõltub rahast

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimi Räikkönen
Kimi Räikkönen Foto: SCANPIX

Renault’ vormelitiimi omanik Gerard Lopez sõnas, et meeskonnal tuleb oma rahaasjad üle vaadata, enne kui võetakse vastu otsus, kas võtta oma palgale endine maailmameister Kimi Räikkönen.

Selle nädala alguses ilmnes, et mullu vormel-1 sarjast autoralli MM-sarja siirdunud Räikkönen käis Renault käest uurimas, kas ta saaks 2011. aastal nende tiimis sõita, vahendab Planet-F1.

Renault’l aga pole tõenäoliselt võimalik maksta Räikkönenile sellist palka nagu ta omal ajal Ferraris sai. Pealegi sõlmis Renault enne tänavust hooaega lepingu venelase Vitali Petroviga, kes sisuliselt ostis endale tiimis koha ja tõi lisaks endaga kaasa ka sponsoreid Venemaalt.

«Üks teatud rallisõitja, kes varem vormel-1 sarjast ei huvitunud, tahaks nüüd siiski vormelimaailma tagasi tulla ja naljakal kombel võttis ühendust just meiega, aga me pole selleks valmis,» tunnistas Lopez intervjuus Autospordile. «Rahaline pool on väga oluline. Peame vaeva nägema, et meeskond oleks edukas, sest inimestele meeldib edukate tiimidega äri teha. Meie jaoks pole tähtis mitte ainult sõitude võitmine, vaid ka äriline pool.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles