Võitmatu poksikuulsuse uskumatu salarelv – kuues varvas

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Danny Garcia
Danny Garcia Foto: SCANPIX

27-aastane USA poksija Danny Garcia on senise profikarjääri jooksul tunnistanud vaid võite ning valmistub hetkel matšiks Lemont Petersoniga. Poksilahingu eel avaldas ta maailmale oma salarelva, mis aitab tal alati ringis jalgadel püsida – mehel on kuus varvast.

«Seetõttu püsin ma alati tasakaalus ning keegi pole mind pikali suutnud lüüa,» vahendab Daily Mail Garcia sõnu. Kokku on Puerto Rico juurtega poksija käinud ringis 29 korda ning 17 matši on ta võitnud nokaudiga. Hetkel on tema käes Ring Magazine’i WBC ja WBA kergkaalu maailmameistritiitlid.

Ka järgmise matši eel on ta enesekindel. «Olen Petersoni vastu kõigeks valmis. Kui ta proovib poksida, siis ma lähen temaga kaasa. Kui ta tahab võidelda, siis olen ma ka selleks valmis. Ma ei lähe selle peale välja, et teda vastu pead tampides nokauteerida, ma lähen ja olen Danny Garcia.»

Vaata fotot Garcia kuuendast varbast

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles