Augsburgi supertalent suvel klubi ei vaheta

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Abdul Rahman Baba (vasakul) kohtumises Schalke vastu
Abdul Rahman Baba (vasakul) kohtumises Schalke vastu Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondise kapteni Ragnar Klavani koduklubi Augsburg sai hea uudise osaliseks. Bundesliga üheks parimaks äärekaitsjaks tõusnud Abdul Rahman Baba teatas, et mängib ka järgmisel hooajal Augsburgi ridades.

20-aastane Ghana koondise mängija pälvib pidevalt nii meedia, kaasmängijate, fännide kui ka treenerite kiidusõnu ning väidetavalt tunnevad tema vastu huvi mitmed rahakamad meeskonnad. Möödunud aastal klubiga liitunud talent aga järgmise sammuga ei kiirusta. «Järgmisel hooajal mängin ma sajaprotsendilise kindlusega Augsburgis,» ütles ta ajalehele Bild. Muuhulgas on Babat meedias seostatud selliste suurklubidega nagu Madridi Real, Dortmundi Borussia, Manchester United, Chelsea ja AC Milan. Mehe leping Augsburgiga kestab 2019. aastani.

Augsburgi mänedžer on Baba suhtumisega rahul: «Ta teab, et tal on võimalik Augsburgis veel areneda ja stabiilsemaks muutuda. Lähme hetkel selle peale välja, et suvel ta meeskonnast ei lahku.»

Hiljuti pikendas Augsburgi peatreener Markus Weinzierl lepingut kuni 2019. aastani ning ilmselt seetõttu õnnestub klubil ka oma juhtivaid mängijaid lihtsamini meeskonnas hoida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles