Ülevõim särava vanameistri eestvedamisel

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joel Lindpere (paremal) on just andnud väravasöödu ja saab nüüd koos kaaslastega tähistada Alo Bärengrubi tabamust.
Joel Lindpere (paremal) on just andnud väravasöödu ja saab nüüd koos kaaslastega tähistada Alo Bärengrubi tabamust. Foto: Tairo Lutter

Eesti jalgpallimeistrivõistluste tänavusest tiitlipretendentide jõudude vahekorrast sai lõppenud nädalavahetusel esimese selgema pildi, kui vastamisi läksid seni täisedu nautinud Nõmme Kalju ja FC Flora. Võrreldes eelmise hooaja mõningate otsustavate kohtumistega sai seekord näha hoopis kõvema võitlustahtega Kaljut.

«Meeskonnaga on veel vaja palju tööd teha, kuid oli näha, et domineerisime. Võin julgel öelda, et oleme praegu parim meeskond Eestis. Absoluutselt, 100 protsenti,» oli tänavu esmakordselt algkoosseisus väljakule jooksnud Kalju vanameister Joel Lindpere 2:0 võiduga silmanähtavalt rahul.

Nelja esimese vooruga oli Flora võrreldes Kaljuga jätnud parema mulje, kuid Lilleküla staadionil ei olnud florakatel 2012. aasta meistrile midagi vastu panna. «Näha oli, et tegime korraliku eeltöö. Kui Floral lasta rahulikult mängida, suudavad nad kohtumist kontrolli all hoida ja mängu ehitada. Seekord neil selleks aga võimalust ei olnudki. Natuke kahju Florast ka, ma ju vana Flora mängija. Aga keegi pidi selle mängu võitma,» lisas Kalju teisele väravale söödu andnud Lindpere. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles