Pärnu peatreener Heiko Rannula: usun, et seeria on meie kätes

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heiko Rannula (keskel).
Heiko Rannula (keskel). Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Pärnu korvpalliklubi alistas täna Eesti meistriliiga veerandfinaalseeria teises kohtumises koduväljakul Rakvere Tarva 75:66 ja viigistas seeria 1:1 peale. Pärnu juhendaja Heiko Rannula sõnul tehti võrreldes esimese mänguga vigade parandus.

«Õppisime oma vigadest ja kaitses olime vähemalt lõpupoole suhteliselt head. Eelmine kord jäid ehk osad mängijad liiga kauaks sisse ja väsimus oli seetõttu suurem,» meenutas Rannula eelmist kohtumist, kus viimastel minutitel jäädi eduseisust ilma ja 87:77 võidu teenis hoopis Rakvere.

Pärnu pallurid jagasid meeskonna peale 22 resultatiivset söötu ning tihti leiti end korvi alt ja kolmesejoone tagant täiesti üksinda. «Viskekohtadega polegi meil hooaja jooksul üldiselt probleeme olnud. Nüüd on vaja lauapallid ja kaitsemäng paremaks saada. Kuigi Rakverel on ka kindlasti juurde panna, siis näen, et seeria on meie kätes. Nüüd ei tohi jumala eest lõdvaks lasta,» selgitas Rannula.

Pärnu liidrite sekka tõusid täna vastavalt 17- ja 18-aastane Robert Valge ja Mihkel Kirves. Esimene neist tabas kolm vajalikku kaugviset, teine tõi peamiselt korvi alt 11 punkti. «Täna tuleb neid tõesti kiita, sest naid aitasid meid ka rasketel hetkedel. Valge ja Kirves ongi üsna hea närvikavaga poisid. Nad tahavad kaugele jõuda ja teevad selle nimel ka tööd,» kiitis juhendaja nooremat põlvkonda.

Seeria kolmas mäng peetakse kolmapäeval kell 19 Rakveres.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles