Veerandfinaal läheb tuliseks: Andres Sõber saatis Heiko Rannulale kevade puhul tervitusi

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Sõber (keskel).
Andres Sõber (keskel). Foto: Meelis Meilbaum

Rakvere Tarva korvpallimeeskond kaotas täna Eesti meistriliiga veerandfinaalseeria teises mängus võõrsil 66:75 Pärnule ja seeria seis on nüüd 1:1. Rakvere peatreeneri Andres Sõbra sõnul on see asjade loogiline käik.

«Hooaja üldseis on 3:3, nii et ei mingit üllatust. Täna oli meie poolt kohati isegi parem mäng, aga siis vajusime ära. Usun, et parandamisruumi on. Jurka (Juris Umbraško - toim) oli meil perekondlikel põhjustel puudu, tema pealt jäi meil ehk 6-10 punkti puudu. Aga kolmapäeval on ta juba tagasi ja kindlasti on meil üht-teist varuks,» rääkis Sõber pärast kohtumist Postimehele.

Kui Pärnu juhendaja Heiko Rannula uskus, et seeria on just Pärnu kätes, siis Sõber sellega nõus polnud. "Kust otsast see nende kätes on? Noored mehed on nagu kuked, et armastavad kevadel hüpata. Tehku seda tööd natuke pikemalt, siis tulgu hüppama! Nende meestega, kes tal on (Silver Leppik, Janis Vahter - toim), olen võitnud Eesti meistrivõistlustelt medaleid ja Renato Lindmetsaga Eesti karika. Vaatame, kaugele tema nendega läheb," saatis Sõber kolleegile tervitusi.

"Mõnes mõttes on Pärnu mängijad kogenumad ja kate-kattest tehti meile ära. Korvi all on mul Dave Haughton sisuliselt ainuke, Reinar Hallik mängib rohkem väljas. Julius Brooks on ka pikk, aga tal pole veel piisavalt play-off'i kogemusi. Tagaliinis oli meie sloveen (Jan Špan) päris lahja. Mario Paiste oli juba veidi parem, aga tal oli ikkagi pikk mängupaus selja taga," rääkis Sõber mängijatest, kellelt võiks edaspidi suuremat panust oodata.

Seeia kolmas mäng peetakse kolmapäeval kell 19 Rakveres.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles