Liivaku koduklubi loovutas punkte, eestlane sai kirja täismängu

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Frank Liivak.
Frank Liivak. Foto: Tairo Lutter

Eesti jalgpalluri Frank Liivaku koduklubi Alcobendas Sport kohtus täna Hispaania tugevuselt neljanda liiga Tercera divisoni 7. grupi alumise poole meeskonna Villanueva del Pardilloga ning pidi leppima 1:1 viigiga.

Kohtumist 20 meeskonna seas 16. kohta hoidva Villanueva vastu asus eestlase koduklubi 19. minutil juhtima ning kuigi pikalt eduseisu ka hoiti, siis 75. minutil leidis kodumeeskond sellele vastuse, kirjutades endale tabelisse ülivajaliku viigipunkti, vahendas Soccernet.ee.

Alcobendas, kes oli enne tänast viimasest seitsmest liigamängust võitnud kuus ning viigistanud liidriga, langes kahe punkti loovutamisega tabelis kolmandale positsioonile, olles nüüd 33 vooruga kogunud 56 silma.

Kuigi Alcobendasele terviklikult oli tänane päev kergelt pettumustvalmistav, siis 3-kordne Eesti koondise internatsionaal Frank Liivak sai täna platsil viibida kõik 90 minutit, kirjutades seeläbi enda arvele teise täismängu liigas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles