Mustanahalise Rocky teekonnal seisab Vladimir Klitško

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bryant Jennings.
Bryant Jennings. Foto: SCANPIX

Aprilli lõpus toimub järjekordne poksi raskekaalu tiitlimatš, kus oma meistrivöösid asub kaitsma ukrainlane Vladimir Klitško. Seekord peab ta vastu astuma ameeriklasele Bryant Jenningsile, keda endine tipp-poksija Evander Holyfield võrdles filmidest kuulsa Rocky Balboaga.

Sarnaselt Balboale on Jennings pärit Philadelphiast. Holyfieldi sõnul on ameeriklasel võimalik tõusta tõeliseks kangelaseks, kui tal õnnestub ukrainlast võita. Ta võrdles tulevast tiitliheitlust Rocky Balbao ja Apollo Creedi matšiga, lihtsalt nahavärvid on seekord vahetusse läinud.

«Rocky peaks Apollo Creedi võitma,» meenutas Holyfield filmis toimunut. «Klitško on hea võitleja, kuid Jennings on kõigest 30-aastane. Ta tuleb Philadelphiast New Yorki ning võidu puhul korraldakse talle kodulinnas ilmselt paraad.»

Jenningsi ja Klitško mõõduvõtt toimub 25. aprillil Madison Square Gardenis.

Ka 52-aastane Holyfield naaseb peagi poksiringi, kui kohtub 15. mail heategevuslikus poksimatšis 68-aastase endise USA presidendikandidaadi Mitt Romneyga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles