Ferrari juht Räikkönenist: jäämehe maski taga on väga tundlik tüüp

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimi Räikkönen.
Kimi Räikkönen. Foto: SCANPIX

Ferrari vormel-1 meeskonna juht Maurizio Arrivabene tunnistas, et Kimi Räikkönen on tuntud küll külma põhjamaalasena, kuid tegelikult on tegemist väga tundliku piloodiga, kes vajab kogu tiimi tuge.

Räikkönen pole tänavusel hooajal suutnud meeskonnakaaslase Sebastian Vetteliga võrdset kiirust saavutada, kuid Arrivabene usub, et soomlane näitab veel oma sisu. «Nad on erineva iseloomuga piloodid. Sebastian on tugev ja väga pühendunud tüüp, kuid Kimi vajab rohkem meeskonna toetust,» arutles Arrivabene.

«Pärast Maliasia etapi kvalifikatsiooni rääkisin Kimiga. Ma ütlesin, et kui ta võitleb mitte millegi nimel, siis peab olema valmiks minu reaktsiooniks. Kimile meeldib selline suhtumine, et kõik öeldakse keerutamata otse välja. Teda kutsutakse küll jäämeheks, kuid tegelikult on maski taga väga tundlik tüüp,» selgitas ta. «Kui meeskond töötab tema kasuks samasuguse innuga, nagu seda tehakse Sebastiani heaks, siis võib Kimi poolt näha veel väga häid tulemusi ja ideaalseid esitusi.»

Arrivabene sõnul Ferrari sellel aastal justkui ümber sündinud. «Uus Ferrari töötab meeskonnana ning meil on kaks väga tugevat pilooti.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles