Madridi Reali imelaps on sattunud Hispaanias raskustesse

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Ødegaard.
Martin Ødegaard. Foto: SCANPIX

Madridi Reali jalgpalliklubiga liitunud 16-aastane Martin Ødegaard on alustanud Hispaanias keeruliselt ning tegi viimases kohtumises nii mannetu esituse, et kohalik ajaleht keeldus talle hinnangut andmast.

Ødegaard kerkis mullu üheks maailma kõige tahetumaks noormängijaks ning teiste suurklubide eest õnnestus ta endale napsata Realil. Nüüdseks treenib 16-aastane norralane küll nädalas mitu korda Madridi klubi põhimeeskonnaga, kuid mängib siiski nende reservtiimi eest, kus ta viimastes mängudes on langenud põhikoosseisust välja.

Kui Reali B-meeskond kohtus eile Tudelanoga, siis jättis Madridi reservmeeskonda juhendav Zinedine Zidane Norra imelapse pingile ja vahetas ta sisse 65. mänguminutil. 2,3 miljoni inglise naela eest Reali ostetud Ødegaard millegi üleliia vapustavaga platsil aga hakkama ei saanud ja vilistati väidetavalt fännide poolt välja. Imelapse esituses oli lisaks pettunud ka Hispaania ajaleht AS, kes jagas kohtumise järel mängijatele hinnanguid, kuid jättis Ødegaardile hinde andmata. Kuulduste kohaselt võidakse norralane järgmisel hooajal anda klubist laenule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles