Hirmutav video: Paris-Roubaix klassikul pääsesid uljad ratturid napilt kiirrongi eest

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paris-Roubaix.
Paris-Roubaix. Foto: SCANPIX

Paris-Roubaix klassikul leidis aset hirmutav intsident, kui mitmed ratturid otsustasid eirata raudteeülesõidukohas allalangetatud tõkkepuud ning kihutasid napilt enne kiirrongi tulekut üle.

Eile sõidetud Paris-Roubaix'l tekkis olukord, kus jalgratturite juhtgrupp jõudis raudteeülesõidukohale just siis, kui tõkkepuu hakkas alla langema ning oli oodata lähenevat rongi. Mitmed uljad ratturid ei lasknud ennast aga tõkkepuust ja ohust häirida ning sõitsid siiski üle.

Kohalik rongifirma on pärast ohtliku intsidendi ülevaatamist teatanud, et nad nõuavad ohuolukorda valesti hinnanud ratturitele karistusi. «Miljonid televaatajad nägid otseülekandes seda eriti ohtlikku ja vastutustundetut olukorda, mis oleks võinud lõppeda traagiliselt. Mõned sekundid hiljem kihutas kiirrong mööda ja oleks võinud peagrupile otsa sõita,» teatas oma avalduses Prantsusmaa ronge haldav firma SNCF.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles