Kuusmaa: meie parem füüsis pääses maksvusele

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rapla - Valga
Rapla - Valga Foto: Tairo Lutter

KORVPALL. Rapla TYCO korvpallimeeskonna peatreener Aivar Kuusmaa sai pühapäeval teada, et üks meeskonna tugitalasid Janar Soo ei saa esmaspäeval Eesti meistriliiga veerandfinaalseeria teises kohtumises osaleda. See sundis tegema mänguplaanis korrektiive, kuid ei takistanud võtmast võõral väljakul võitu 84:67. Seeria seis on viigis 1:1.

Vaatamata võidule hoidis Kuusmaa tagasihoidlikku joont. «Seeria saatuse kohta on veel vara midagi öelda. Tähtis on jõuda kolme võiduni ja meie tahaksime jõuda sinna esimesena,» lausus ta. «Seekord pääses meie parem füüsis maksvusele.»

Soo puududes tegi Kuusmaa Rapla algviisikus põhjaliku vangerduse. Ta jättis esialgu pingile ka teise ääremängija CJ Barkstale ning edutas algviiskusse Rait Keerlse ja Martin Paasoja. Mõlemad tegid ka hea mängu: Keerles kogus meeskonna parimana 22 punkti ja 12 lauapalli, Paasoja arvele jäi 15 punkti ja neli vaheltlõiget.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles