Liverpooli ründaja sattus kummalisse naerugaasiskandaali

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raheem Sterling.
Raheem Sterling. Foto: SCANPIX

Liverpooli jalgpalliklubi ja Inglismaa koondise ründaja Raheem Sterling on sattunud järjekordsesse skandaali, kui Inglise ajalehe The Suni käsutusse jõudis video, kus 20aastane talent hingab sisse naerugaasi.

Videos tõmbab 20-aastane Sterling õhupallist naerugaasi ehk dilämmastikoksiidi ja paistab hetkeks minestavat. Meditsiinis kasutatakse ainet valuvaigisti ja tuimestina, ent osad näevad seda legaalse võimalusena «pilve jääda».

Et naerugaasi sissehingamine võib halvemal juhul põhjustada surma, lubas Liverpooli peatreener Brendan Rodgers Sterlinguga tõsise jutuajamise maha pidada. «Ma ei arva, et see on asi, mida peaks tarbima. Nii lihtne see ongi. Noored mängijad teevad vigu. Tähtis on, et nad sellest õpiksid,» rääkis ta BBC vahendusel.

Sterliing sattus mänguvälistel asjaoludel Briti meedia huviorbiiti ka paar päeva varem, kui välja ilmusid pildid, kus ta suitsetab vesipiipu. Eile paistis ta silma ka platsil, kui lõi Inglise liiga 2:0 võidumängus Newcastle'i vastu Liverpooli avavärava.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles