Poodiumineiud märjaks teinud Lewis Hamilton sattus meelepaha alla

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton pritsib poodiumineiu šampanjaga täis.
Lewis Hamilton pritsib poodiumineiu šampanjaga täis. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarja valitsev maailmameister Lewis Hamilton on kodumaal Suurbritannias saanud kriitika osaliseks. Nimelt pritsis Hamilton pärast nädalavahetusel Hiina GP võitmist poodiumineiusid šampanjaga näkku ja seksismivastased organisatsioonid nimetavad teguviisi ebasündsaks.

«Fotod näitavad, et neiusid ei pritsita lihtsalt šampanjaga, vaid jooki sihitakse teadlikult otse näkku, mis ei paista olevat neidude poolt vabatahtlik,» kommenteeris meedias leviva seksismi ja "seksobjekti kultuuri" vastase kampaania juht Roz Hardie Daily Mailile.

«Ma arvan, et Hamilton peaks teo eest vabandama ja hoolikalt mõtlema, kuidas ta tulevikus käitub. Tundub, et ta kasutab poodiumineiut ära. Kurb, et suurepärast võitu varjutab isekas ja taktitundetu käitumine,» ütles Hardie ja lisas, et juhtum tõstab taas esile, et naisi kasutatakse mootorispordis seksobjektidena.

Hamilton on poodiumineiusid täis pritsinud ka varem, näiteks 2014. aasta Hispaania GP-l.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles