Kas tartlased peavad külmale dušile vastu?

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
PRN01:VÕRKPALL : PÄRNU, EESTI,13APR15-
al/FOTO ANTS LIIGUS PÄRNU POSTIMEES
PRN01:VÕRKPALL : PÄRNU, EESTI,13APR15- al/FOTO ANTS LIIGUS PÄRNU POSTIMEES Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Esmaspäeva õhtul harvanähtava etendusena pealtvaatajate ees rullunud võrkpalli Eesti meistrivõistluste finaalseeria kolmanda mängu käik võis saada saatuslikuks kogu seeria lõpptulemusele. Õhus on küsimus, kas Tartu Bigbanki mängijad suudavad toibuda šokeerivast allajäämisest, kus teine geim kaotati Pärnule pärast 38 minutit kestnud heitlust 32:34 ja kolmandas geimis mängiti maha kindlat võitu ennustanud 20:12 eduseis?

«Pärast esimest mängu rääkisid kõik, et saime sauna – tegelikult saime hoopis külma duši. Mida teeb külm dušš tervele organismile? Paneb vere käima ja tekitab erksust. Tõestasime seeria teises mängus, et meil on terve organism ning loodan, et midagi pole nüüdki muutunud,» filosofeeris tartlaste peatreener Andrei Ojamets.

Finaalseerias 1:2 kaotusseisu jäänud Tartu pallurid said eile kosumiseks puhkepäeva, täna ja homme tehakse taas trenni ning reede õhtul saavad nad näidata, kas treeneri sõnad peavad paika.

«Pikas finaalseerias läheb nagunii iga mänguga aina raskemaks – ka siis, kui võidad,» jätkas Ojamets arutluskäiku. «Võitjal tekib paratamatult alateadvuses tunne, et küll see seeria tuleb ära… Täpselt nii, nagu meie hakkasime kolmandas mängus liiga vara uskuma, et võit tuleb ära. Usun, et selles seerias enam 3:0 mänge ei tule.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles