Hamilton otsustas Rosbergi paika panna

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton Hiina GP võitu tähistamas.
Lewis Hamilton Hiina GP võitu tähistamas. Foto: SCANPIX

Mercedese vormel-1 meeskonna pilootide vahel tekkis pühapäeval tüli, kui Hiina etapi järel teatas Nico Rosberg, et Lewis Hamilton rikkus tema sõitu, kuna vahepeal liikus viimane liiga aeglaselt ja seetõttu jõudis Sebastian Vettel talle liiga lähedale.

Lõpuks teenis Hamilton Hiinas esikoha, Rosberg oli teine ja Vettel tõusis kolmandana poodiumile. Nüüd teatas Hamilton, et kuigi Rosberg süüdistas teda aeglaselt sõitmises, siis samas ei võtnud ka sakslane olukorra muutmiseks midagi ette, kirjutab Reuters.

«Nico isegi ei üritanud minust mööduda. Rääkisin meeskonnaliikmetega ning nad arvasid, et ehk ta oligi teise kohaga rahul. Mina vastasin aga seepeale, et see ongi meie erinevus, kuna mina tahan alati võita,» teatas Hamilton bravuurikalt.

«Mina oleksin sellises olukorras teinud kõik võimaliku, et mööduda. Ta ei olnud lihtsalt piisavalt kiire,» lisas britt veel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles