Sokk, Varrak ja Sõber jätkavad koondisega 2016. aasta lõpuni

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti korvpallikoondis.
Eesti korvpallikoondis. Foto: FOTO: ANDRES HAABU

Tänase Eesti Korvpalliliidu juhatuse otsusega kinnitati Eesti meeste koondise peatreeneriks 2016. aasta lõpuni Tiit Sokk ning abitreeneriteks Alar Varrak ja Andres Sõber.

Eesti naiste koondise peatreeneriks kinnitati 2016. aasta lõpuni Jaanus Levkoi ning tema abitreeneriteks Heino Rebane ja Timo Oja. Peatreenerikandidaadid esitasid oma nägemuse ning said juhatuselt selle elluviimiseks heakskiidu.

«Tiit Soku teine tulemine koondise eesotsas on viinud meid üle 14 aasta EMile ning me näeme, et pärast septembrikuist EMi peaks see tiim saama võimaluse tõestada end rahvusvahelisel areenil veel vähemalt aasta ja enama võrra. Edaspidi – eks aeg annab arutust,» kommenteeris Korvpalliliidu president Jüri Ratas.

«Meeste koondiste juurde soovime lisada veel neljanda treeneri, arsti ja füsioterapeudi, kuid need nimed selguvad pisut hiljem, nagu ka universiaadikoondise treenerid. Oluline on ka naiste koondise järjepidev tegevus, olgu et sel suvel koondisel ametlikke mänge pole,» lisas Ratas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles