Kisub tüliks või on Rosberg lõplikult murdunud mees?

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton (esiplaanil) on seni tiimikaaslase Nico Rosbergi jätnud selgelt enda varju.
Lewis Hamilton (esiplaanil) on seni tiimikaaslase Nico Rosbergi jätnud selgelt enda varju. Foto: SCANPIX

Pühapäeval Hiinas toimunud vormel-1 etapi järel kiskus suurfavoriidi Mercedese leeris tüliks. Tiimi poolt on mõista antud, et vajaduse korral võivad nad tulevikus Lewis Hamiltoni ja Nico Rosbergi vägikaikaveosse sekkuda, aga midagi on siiski juba paika pandud või on hoopis oodata senisest veelgi tõsisemat heitlust.

Praeguses olukorras saab Rosberg leppida oma positsiooniga ehk olla kahekordsest maailmameistrist meeskonnakaslase kõrval tiimi teine viiul või anda talle vastulöök ja tõmmata kahe mehe vastasseisus tuurid taas üles, kuna Hamilton ei kavatse tiimikaaslasele midagi loovutada. Seejuures andis ta juba mõista, et vähemalt vaimselt on ta oma tiimikaaslasest nagunii tugevam.

Mulluse hooaja kahe parema mehe jõudude vahekorras on toimunud pärast eelmise aasta Belgia etappi selge nihe Hamiltoni kasuks. Toonasel etapil põrkasid mehed rajal kokku ja kuigi kummalegi kohtunikud karistust ei määranud, tembeldas Mercedese meeskond patuoinaks Rosbergi. Seejärel on peetud koos tänavuse aastaga kümme etappi ning omavahelistes duellides on seis 9:1 Hamiltoni kasuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles