Video: Reali kaitsja hullusehetk – hammustus ja kaks rusikahoopi?

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mario Mandžukic lahkus väljakult verisena
Mario Mandžukic lahkus väljakult verisena Foto: SCANPIX

Jalgpalli Meistrite liiga veerandfinaali avamäng Madridi klubide Atletico ja Reali vahel pakkus tõelise põnevusetenduse. Väravad jäid küll löömata, kuid võitlust nägi väljakul algusest lõpuni.

Eriti meeldejääva tööpäeva sai kirja Atletico horvaadist ründaja Mario Mandžukic, kellele jagas erinevat tüüpi hoope pea terve Reali kaitseliin. Kõigepealt lõi Sergio Ramos veriseks Mandžukici näo ning hiljem togisid teda ka teised kaitsjad. Eriti palju kõneainet tekitas aga umbes pool tundi enne mängu lõppu toimunud intsident Dani Carvajaliga. Videokordus jätab mulje, nagu proovinuks hispaanlane Mandžukicit käest hammustada ning lisas ebaõnnestunud katsele veel kaks rusikahoopi.

Carvajal pidas vajalikuks olukorda Twitteri vahendusel selgitada. «Nägin pärast mängu, et mind süüdistatakse vastase hammustamises. Teeme selle asja kohe selgeks, et mina ei ole mitte kedagi hammustanud ning pole teinud ka ühtegi katset kedagi hammustada,» teatas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles