Atletico poolkaitsja: Serbia kohtunik tegi kohutava partii

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mario Mandžukic
Mario Mandžukic Foto: SCANPIX

Eilne Meistrite liiga veerandfinaali Madridi klubide Reali ja Atletico vahel ei pakkunud küll väravaid, kuid tuline lahing kestis avaminutist kuni lõpuvileni. Eriti kõvasti pidi vastastega võitlema Atletico ründaja Mario Mandžukic, kes lahkus väljakult verise näoga.

51. minutil tabas Reali kaitsja Sergio Ramos küünarnukiga horvaadi silmapiirkonda ning hetk hiljem oli mehe nägu verine. Serblasest kohtunik Milorad Mažic Ramose käitumises midagi määrustevastast ei näinud, kuigi verine Mandžukic talle vastupidist üritas tõestada. Kohtunik pidas määruste rikkujaks hoopis horvaati. Kui kokkulapitud näoga Mandžukic taas platsile tuli, siis näitas Mažic viimasele üsna kummalises olukorras kollast kaarti.

Atletico poolkaitsja Mario Suarez elas end pärast mängu välja ning süüdistas kohtunikku kehvas vilepartiis. «Kohtunik oli kohutav. Kogu austuse juures tema vastu, ei oleks tänast mängu pidanud vilistama Serbia kohtunik. Ta ei näidanud piisavat kvaliteeti,» teatas Suarez.

Ramos kinnitas reporteritele, et lõi Mandžukicit kogemata. «Mina ei hakka ütlema, kas oli viga või mitte. Selle jaoks on meil kohtunikud. Ma ei teadnud, kui kaugel Mandžukic minust oli. Ma ei löönud teda sihilikult,» selgitas hispaanlane.

Atletico peatreener Diego Simeone kiitis Mandžukici visa võitlejahinge. «Küünarnukiga löök polnud tahtlik. Mario oli vapper. Ta tegi hea mängu,» kõlas Simeone lühike kommentaar antud intsidendi kohta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles