13. Tartu Rattamaratoni eriauhind läks teist aastat järjest Lätti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Scott Scale 70
Scott Scale 70 Foto: SEB

Pühapäeval, 21.septembril toimunud SEB 3. Tartu Rattamaratonil 1223-ndana üle finishijoone sõitnud Arturs Vikmanis sai koju sõita juba uhiuue Scott Scale 70 maastikurattaga.



 
Tegemist on traditsioonilise auhinnaga, mille SEB, Hawaii Ekspress ja Klubi Tartu Maraton panevad välja rattasõbrale, kes sõidab jooksva protokolli järgi 1223. finišikaare alt läbi. 1223. koht saab ära märgitud seetõttu, et sellist numbrit kannab SEB Liisingu infotelefon. 

Arturs Vikmanis osales SEB Tartu Rattamaratonil esimest korda, samas koduvabariigis Lätis võtab ta pea iga nädalavahetus osa erinevatest rattasõitudest.

Arturs väitis, et rada oli füüsiliselt väga raske, kuid rahulolu võistluse läbimisest selle võrra suurem. Auhind tuli talle väga meeldiva üllatusena, kuna seni pole teda fortuuna soosinud.

Lisaks rattale sai õnnelik võitja ka SEB Tartu Nelikürituse ametliku rattasärgi ja priipääsme järgmise aasta rattamaratonile.
 
SEB alustas Klubi Tartu Maratoniga koostööd juba 1997. aastal. Alates 2003. aastast on SEB olnud klubi peasponsor. SEB Tartu Neliküritust toetades aitab SEB kaasa tervisespordi levikule.

Sportimine ja tervislikud eluviisid on SEB-s au sees – just rahvasport aitab tagada head tervist, toonust ja rõõmsat tuju ning eemalduda mõneks ajaks argimuredest, nautides loodust, värsket õhku ja sõbralikke inimesi enda ümber.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles