Kalev lõpetas põhiturniiri kaotusega

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

BC Kalev / Cramo korvpallimeeskond pidas eile VTB Ühisliigas põhiturniiri viimase mängu. Võõrsil Kaasani Uncsiga kohtunud Kalev võitis avaveerandi küll 19:18, kuid juba poolajaks oldi 37:50 kaotusseisus. Eile oma 18. võidu saanud Unics enam tagasi ei vaadanud ja kokkuvõttes vormistati kindel 90:68 võit.

Kalevi peatreener Alar Varrak tunnistas, et vastased kontrollisid kohtumist. «Teisel veerandajal sai Kaasan väikese edu sisse, kusjuures meil läks mäng kuidagi kergelt käest ära,» vahendas Varraku sõnu Kalev/Cramo koduleht.

Eesti klubi parimana viskas Keith Benson 18 punkti ning võttis kaheksa lauapalli, Rain Veidemani arvele jäi 17 silma. Võitjate suurimaks skoorijaks oli Valeri Lihhodei 26 punktiga. Unics tabas kahe- ja kolmepunktiviskeid vastavalt 59% ja 37%, Kalevi samad näitajad olid 47% ja 23%. Lauavõitluse võitsid võõrustajad 44:35, pallikaotusi tegi Unics 10 ning Kalev 11.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles