Pärnu mängis taas Tarva kaunilt üle

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu on veerandfinaalis silma paistnud võitluslikkusega. Pildil noolib Rakvere Tarva vastu palli Mihkel Kirves (lillas särgis).
Pärnu on veerandfinaalis silma paistnud võitluslikkusega. Pildil noolib Rakvere Tarva vastu palli Mihkel Kirves (lillas särgis). Foto: Marianne Loorents

Taas meeskondlikku ja võitluslikku mängu näidanud Pärnu korvpalliklubi astus Eesti meistriliigas sammu poolfinaali suunas, kui veerandfinaali kolmandas mängus alistati võõrsil Rakvere Tarvas 90:80 ja mindi seeriat 2:1 juhtima. Kolmas ja otsustav võit on pärnakatel võimalik saada koduväljakul juba homme.

Pärnu juhtis sarnaselt varasemate kohtumistega sisuliselt kogu aeg. Kui esimeses mängus päästis Tarva viimaste minutite spurt, siis kahel järgmisel korral suutis Pärnu vastu pidada. Kuus minutit enne lõppu juhtisid külalised juba 84:66 ja hoolimata rünnakul tekkinud krambist hoiti võidust lõpuni kinni.

«See pole üllatus, et me 2:1 ees oleme. Kõik senised mängud on näidanud, et suudame Tarva vastu mängu kontrollida. Neljas mäng saab olema raske just psühholoogilises mõttes, aga usun, et saame pingega hakkama. Me ei taha siia (Rakvere – toim) saali enam tagasi tulla!» oli Pärnu peatreener Heiko Rannula pärast kohtumist kindel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles