Tänaku boss: avarii eestlast kummitama ei hakka

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eestlaste kuulsaim nali - eelmise aasta äpardusele viidates saabusid Tänak ja Mõlder Mehhiko ralli finišipoodiumile ujumismaskidega.
Eestlaste kuulsaim nali - eelmise aasta äpardusele viidates saabusid Tänak ja Mõlder Mehhiko ralli finišipoodiumile ujumismaskidega. Foto: Facebook / Ott Tänak Fanpage

M-Spordi rallimeeskonna boss Malcolm Wilson rääkis wrc.com’i veergudel, et tema arvates on Ott Tänak piisavalt tugeva närvikavaga sportlane ning Mehhiko rallil juhunud õnnetus teda kummitama ei hakka.

Tänak ja kaardilugeja Raigo Mõlder sõitsid viimatisel Mehhiko MM-etapil autoga veehoidlasse, kuid kiire tegutsemise tõttu pääsesid mõlemad mehed kiiresti masinast välja. Taas asuvad mehed starti juba järgmisel nädalal, kui 23.-26. aprillil toimub Argentina MM-etapp.

Malcolm Wilson. Foto:
Malcolm Wilson. Foto: Foto: SCANPIX

«Olen kindel, et me ei näe Argntinas eelmise etapi järelmõjusid. Väga tähtis oli see, et suutsime nad Mehhikos uuesti rajale saata. See oli eluliselt oluline, kuna kahe ralli vahel on seekord pikk paus,» rääkis Wilson. «Nad said pärast avariid läbida piisavalt kilomeetreid ja nad on Argentina ralliks valmis.»

«Arvan, et mõlemad mehed said enesekindlust juurde, kuna terve tiim toetas neid 100 protsenti. Ma tean, et see on sõitjale ja kaardilugejale äärmiselt tähtis. Kõige tähtsam on tunda, et sind toetatakse ja kolleegid on abivalmis,» lisas Wilson.

«Ka Raigo on olnud väga positiivne ja see on olnud suureks abiks. Sõitja ei taha kunagi mõelda, et tema kaardilugeja on ebakindel. Seega oli tähelepanuväärne näha, kui ta rahulikult legend ja pliiats käes kaldale ujus,» rääkis Wilson.

Ott Tänak ja Raigo Mõlder vahetult pärast vettesõitmist. Foto:
Ott Tänak ja Raigo Mõlder vahetult pärast vettesõitmist. Foto: Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles