Eesti kulturismi ja fitnessi tipud heitlevad laupäeval Eesti karikate eest

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endla Vaher.
Endla Vaher. Foto: Tiina Kõrtsini / Õhtuleht

18. aprillil astuvad Tallinnas, Salme Kultuurikeskuses lavale 88 sportlast, et võistelda säravaimate karikate nimel 31. Eesti karikavõistlustel kulturismis ja fitnessis. Tegu on valikvõistlustega Balti Matšiks ja Euroopa meistrivõistlusteks.

Lavale on astumas paljud kulturismi ja fitnessi tipud, kes viimastel aastatel tiitlivõistlustelt medaleid toonud: Kristina Koroljak (Euroopa meister ja MM hõbe fitnessis), Endla Vaher (juunioride absoluutne Euroopa meister fitnessis), Reet Reimets (EM pronks bikiini fitnessis), Kristina Nuut (Arnold Classic võitja ja MM hõbe bikiini fitnessis).

Meestest teevad kaasa näiteks Oleg Anissimov (maailma ja Euroopa meister fitnessis), Raigo Kuusnõmm (EM pronks kulturismis), Rain Kuusnõmm (EM hõbe klassikalises kulturismis), Imre Vähi (EM mitmekordne medalist klassikalises kulturismis) ja Ott Kiivikas (mitmekordne EM medalist ja Maailmakarikavõitja kulturismis).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles