Bayerni mõistus jäi mängule hiljaks

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pep Guardiola
Pep Guardiola Foto: SCANPIX

JALGPALL. Euroopa Meistrite liiga veerandfinaalide avamängud pakkusid suurüllatuse, kui Müncheni Bayern tunnistas kolmapäeva hilisõhtul võõral väljakul FC Porto 1:3 paremust. Vigastustega võitleva Saksamaa meistri jaoks sai saatuslikuks kehv mängu algus, kus individuaalsete vigade tõttu lasti vastased kiiresti kahe väravaga juhtima.

Müncheni peatreener Pep Guardiola tunnistas, et tema hoolealused jäid mängule justkui hiljaks. «Tegemist oli tähtsa kohtumisega, kuid meie mõistus polnud avaminutitel veel mängul kohal,» arutles ta. «Pärast meie esimest väravat hakkasime mängu kontrollima. Ometi pean kõike arvestades tunnistama, et Porto oli parem meeskond. 3:1 seisult on keeruline kordusmängule vastu minna, kuid anname endast parima.»

Teises kolmapäevases mängus sai samuti 3:1 võidu kirja Barcelona, kes oli võõral väljakul üle Pariisi Saint-Germainist. Võitjate kasuks kaks väravat löönud Luis Suareze sõnul pole midagi veel otsustatud, kuna seeria on alles poole peal. «Seda seeriat on veel 90 minutit mängida ja kõik on võimalik. Siiski on meil hea eduseis. Ründajatele meeldib alati väravaid lüüa. Kolmas värav lubas meil juba natuke lõõgastuda,» rääkis Suarez.

Veerandfinaalide korduskohtumised peetakse juba 21. aprillil. Võõrustajate rollis on siis Bayern ja Barcelona.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles