NBA skoorikuningas: see tiitel ei tähenda mulle midagi

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Russell Westbrook.
Russell Westbrook. Foto: SCANPIX

Esimest korda NBA skoorikuniga tiitli võitnud Oklahoma City Thunderi tagamängija Russell Westbrook ei tunne selle üle kuigi healt meelt, sest tema meeskond jäi play-off'ist napilt välja. Keskmiselt 28,1 punkti visanud Westbrook edestas 27,4 punkti toonud Houston Rocketsi staari James Hardenit.

«See ei tähenda mulle midagi. Hea töö. Hurraa. Ma olen kodus. Vaatan, kuidas teised tiimid mängivad. See ei tähenda midagi,» rääkis ta pärast eilset põhihooaja viimast mängu Minnesota Timmberwolvesi vastu. Thunder selle matši küll võitis, aga et New Orleans Pelicans alistas tiitlikaitsja San Antonio Spursi, pääses viimasena play-off'i just New Orleans.

Hooaja alguse käeluumurru tõttu vahele jätnud Westbrook pidi Thunderit üksinda vedama sisuliselt terve hooaja, sest NBA eelmise hooaja kõige väärtuslikum mängija Kevin Durant sai kaasa teha vaid 27-s mängus ja märtsi keskpaigast pole Thunderit saanud aidata ka kaitseankur Serge Ibaka.

Teiste kategooriate liidrid:

Lauapallid: DeAndre Jordan 15,0
Resultatiivsed söödud: Chris Paul 10,2
Vaheltlõiked: Kawhi Leonard 2,3
Blokid: Anthony Davis 2,9
Kolmepunktivisked (kokku): Stephen Curry 286

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles