Mariel Gregor: miks läheb parimas eas mängija koondise asemel tööle?

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mariel Gregor.
Mariel Gregor. Foto: Peeter Langovits

Eesti meeste võrkpallikoondise otsustavateks EM-valikmängudeks Rootsiga mahtus valikusse 15 mängijat, praegu Eesti meistrivõistluste ühe finalisti, Pärnu Võrkpalliklubi nimekirjast on seal vaid üks mängija, tempomees Timo Tammemaa. Kutse sai viis meest, ent nurgaründajad Kardo Kõresaar ja Andrus Raadik peavad terviseprobleemide ja vigastustega tegelema, libero Edgar Järvekülg saab peagi isaks ning otsustas perega olla. Meeskonna üks liidreid, diagonaalründaja Hindrek Pulk otsustas aga koondiselaagri asemel tööalasele karjäärile pühenduda.

Võimalik, et viimases finaalseeria mängus Tartu Bigbanki vastu 30 punkti toonud Pulk lõpetab juba 24-aastaselt mängijakarjääri sootuks.

«Kaalusin pikalt ja põhjalikult. Asjad on muutunud, talitan nii, nagu tunnen, et on õige, aga see oli raske otsus,» sõnab Pulk. Küsimusele, kas võrkpallist sai villand, vastab ta: «Tahan uutele asjadele keskenduda. Selleks polnud ühest põhjust, vaid mitmete asjaolude kokkulangemine.» Täpset põhjust, miks mängija sellise otsuse langetas, tema jutust ei selgugi.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles