Sepp Blatterit võrreldi Jeesuse ja Nelson Mandelaga

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FIFA president Sepp Blatter.
FIFA president Sepp Blatter. Foto: STEVE CHRISTO/REUTERS

Taas Rahvusvahelise jalgpalliliidu (FIFA) presidendiks kandideeriv šveitslane Sepp Blatter on Kesk-Ameerikas ja Kariibi mere saartel nii populaarne, et sealse regiooni alaliidu (CONCACAF) kongress pöördus majanduskohtumisest Blatteri ülistamiseks.

10 alaliitu avaldasid 79-aastasele Blatterile toetust, et ta saaks uuesti FIFA presidendiks ja mõned kohalikud jalgpallijuhid ei pidanud paljuks Blatterit võrrelda ajalooliste figuuridega.

Trinidadi ja Tobago alaliidu juht nimetas Blatterit "jalgpalli isaks" ja Dominikaani vabariigi kolleeg võrdles Blatterit Jeesus Kristuse, Nelson Mandela ja Winston Churchilliga. Lisaks toetasid Blatteri kandidatuuri Jamaika, Haiti, Turksi ja Caicose, Kuuba, Panama, St. Vincent ja Grenadiinide ning Puerto Rico alaliitude juhid.

Teiste kandidaatide - Portugali legendi Luis Figo, Hollandi alaliidu juhi Michael van Praagi ja Jordaania printsi Ali Bin Al Husseini toetuseks ei tehtud samas ühtegi kõnet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles