Müncheni Bayernis käärib: meeskond jäi peatreeneri süüdistuse järel kogenud arstist ilma

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pep Guardiola kolmapäevasel mängul.
Pep Guardiola kolmapäevasel mängul. Foto: SCANPIX

Müncheni Bayerni jalgpallimeeskond on sattunud raskustesse ning pärast kolmapäeval Meistrite liigas saadud üllatuskaotust on Saksamaa meistrid ilma jäänud oma pikaajalisest arstist, kes lahkus peatreener Pep Guardiola väljaütlemiste tõttu.

Bayern alustas Meistrite liiga veerandfinaalseeriat Porto vastu kaotusega, kui võõrsil tuli leppida tulemusega 1:3. Guardiola teatas ootamatu allajäämise järel, et kaotuse põhjuseks oli asjaolu, et mitmed mängijad on olnud vigastatud. «Meil oli väljakul mängijaid, kes on olnud vahepeal pikalt vigastuste küüsis. Nad ei kesta väljakul veel väga kaua. See oli karm tulemus, kuid peame kordusmängus andma endast parima,» teatas Guardiola.

Bayerni peatreeneri sõnavõtt solvas aga meeskonna pikaajalist arsti Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrti, kes on Müncheni meeskonna juures olnud juba ligikaudu 40 aastat. Pahane Müller-Wohlfahrt lahkus klubist Guardiola väljaütlemise järel, sest tema sõnul on tiimi ning tema vaheline «usaldussuhe rikutud» ning Bayerni peatreeneri süüdistused on «seletamatud». Lisaks kogenud arstile lahkusid veel kaks meditsiinimeeskonda kuulunud töötajat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles