Hamiltoni kinnitus: me ei ole Rosbergiga tülis

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton.
Lewis Hamilton. Foto: SCANPIX

F1 sarjas on sel nädalavahetusel kavas hooaja neljas etapp ning sedapuhku kihutatakse Bahreinis. Nädalavahetuse eel on pakkunud rohkelt kõneainet kahe Mercedese sõitja omavaheline sõnasõda, kuid Lewis Hamilton kinnitas, et tema ja Nico Rosbergi vahel mingit vimma pole.

Vormel-1 maailmas oli sel nädalal üheks põnevamaks teemaks Rosbergi väljaütlemine, kui eelmisel nädalavahetusel Hiinas teise koha saanud sakslane kuulutas, et Hamilton sõitis esikohal liiga aeglaselt. Kahe kange omavahelises sõnasõtjas lõi kaasa ka Mercedese boss Toto Wolff, kes lubas vajadusel sekkuda, kuid Rosberg teatas, et selleks pole siiski tarvidust, sest ta on juhtunu juba selja taha jätnud.

Nüüd on sama kinnitanud ka Hamilton. «Minu ja Nico vahel pole mingit tüli. Nägime üksteist täna (eile- toim.) hommikul ja kõik on korras,» teatas valitsev maailmameister.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles