Jürgen Klopp ajab Euroopa tippklubid hulluks

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Klopp.
Jürgen Klopp. Foto: SCANPIX

Saksamaa ajaleht Bild kirjutab, et Dortmundi Borussia jalgpalliklubi peatreenerikohalt lahkuv Jürgen Klopp on mõne päevaga Euroopa tippklubid hulluks ajanud. Spekulatsioonid viivad sakslasest treenerit nii Inglismaa, Itaalia kui Hispaania klubide etteotsa.

Bild toob välja, et Itaalia meedia peab Klopi järgmiseks tööandjaks kas Napolit, AC Milanit või AS Romat. Hispaania ajaleht AS kirjutab omakorda, et juba kaks aastat tagasi pandi paika, et Carlo Ancelotti järeltulijaks Madridi Realis saab Klopp. Inglismaa meedia on omakorda kindel, et Klopp hakkab tööle Manchester City eesotsas. Kandidaatideks peetakse ka Liverpooli ja Arsenali.

Pressiokonverentsil ütles Klopp, et ei ole seni ühegi meeskonnaga kontaktis olnud, kuid järgmiseks hooajaks loodab ta endale siiski uue klubi leida, sest väsimust ta ei tunne.

Postimehe lugeja, millise Euroopa suurklubi eesotsas tahaksid Jürgen Kloppi näha?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles