Pärnu peatreener otsustava mängu eel: peame end psühholoogiliselt paika sättima

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu korvpalliklubi kohtub koduses spordihallis Rakvere Tarvasega.
Pärnu korvpalliklubi kohtub koduses spordihallis Rakvere Tarvasega. Foto: Ardi Truija

Korvpalli Eesti meistrivõistluste veerandfinaali neljandas mängus võitis Rarvere Tarvas võõral väljakul 65:50 Pärnut. Seeria on nüüd viigis 2:2 ning otsustav matš peetakse pühapäeval. Võitjate poolelt viskas Reinar Hallik 19 punkti. David Haughton lisas 17 punkti ning võttis maha 14 lauapalli.

«Täna oli palju parem mäng kui eelmised. Saime kohe kaitses pidama,» rääkisüleplatsimees Hallik. «Täna oli selline mäng ja ülehomme on uus. Me mängisime täna kaitses palju paremini, lastes neil visata vaid 50 punkti. Loll peaks olema, kui ei saa öelda, et me kaitses hästi tegutsesime,» lisas ta.

Pärnu juhendaja Heiko Rannula ei olnud pärast mängu väga löödud. «Täna oli kaks varianti –   kas oleme täielikult valmis ja paneme veri ninast välja või läheb nii nagu täna. Täna läks nii. Võrdsed meeskonnad oleme. Tarvas tegi hea alguse, lüües meid rivist välja. Keegi ei tea, kuhu see pühapäevane mäng läheb. Me peame ise end psühholoogiliselt paika sättima,» rääkis Rannula.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles