Aleksandr Puštov: ilu oli tänases jalgpallis vähe, aga meile loevad võidupunktid

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Infoneti peatreener Aleksander Puštov.
FC Infoneti peatreener Aleksander Puštov. Foto: Tairo Lutter

Jalgpalli Eesti meistrivõistlustel Sillamäe Kalevist tänu Deniss Malovi tabamusele 1:0 jagu saanud ja ise liigatabelis neljandaks kerkinud Infoneti peatreener Aleksandr Puštov tunnistas pärast lõpuvilet, et mäng polnud ülemäära ilus, kuid sellest olulisemad on tabelisse lisandunud punktid.

«Jah, tänases jalgpallis oli ilu vähe, aga meile olid tähtsamad kolm punkti. Me ei mõtle praegu mängu ilule, vaid nendele punktidele, mis me hooaja alguses kaotasime. Selles plaanis olen poistega väga rahul. Mäng oli füüsiliselt ja psühholoogiliselt väga raske, sest avapoolaja järel oli selge, et teisel poolajal peame kaitses väga palju tööd tegema. Teadsime, et Sillamäe ei rahune ning tuleb suruma ja suruma ja suruma. Õnnestus! Tehti kõik, mida vaja – põhimõtteliselt täideti plaani väga hästi. Tublid!» kiitis Puštov hoolealuseid.

Sillamäe poolkaitsja Janar Toomet oli seevastu pärast kohtumist mõistetavalt väga pettunud. «Täna oli kindlasti eesmärk kolm punkti. Lasime endale lüüa õnnetu värava ja ise ei suutnud rünnakuid efektiivselt lõpetada. Ohtlikke momente oli palju, aga viimane sööt ja löök ei olnud resultatiivsed. Tundus, et Infonet läks mingist hetkest seisu hoidma, see andis meile ruumi pall kiiresti nende poolele tuua ja nii möödus enamik aega rünnates. Momendid tekkisid, aga ära ei suutnud lüüa,» nentis Toomet. «Kindlasti ei ole me hooaja algusega rahul, oleme oma vigadest palju punkte ära andnud. Eks väravate löömine ole kõikide ülesanne – üks mees ei pea neid ära lööma. Momente on olnud kõigil. Pigem on tegu meeskondliku probleemiga, kõik peavad end selles osas parandama,» lausus Toomet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles