Avo Keel: otsustavaks said närvid

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avo Keel meeskonda juhendamas.
Avo Keel meeskonda juhendamas. Foto: Margus Ansu

Pärnu Võrkpalliklubi sai Eesti meistrivõistluste finaalseerias Tartu Bigbanki üle teise raske 3:1 võidu järjest ning juhib seeriat 3:1. Pärnakate juhendaja Avo Keel tunnistas, et mõlemad meeskonnad tegid palju vigu.

«Selliste servivigade arvuga võita on raske, ometi suutsime seda (Pärnu eksis pallingul koguni 27 korda – M.G.). Kuigi enne mängu sai rõhutatud, et ei tee servivigu,» kommenteeris Keel. «Otsustavaks said närvid, keegi ei hiilanud täna närvikavaga, aga meil läks veidi paremini,» lisas ta.

Pärnu saab nüüd kodusaalis peetavale kohtumisele minna enesekindlalt. «Pole paha tunne 3:1 seisult viiendale mängule vastu minna,» sõnas Keel.

Pärnu kapten Andrus Raadik tegi täna hea partii: tema arvele kanti 14 punkti ja nurgaründaja jäi kaheksaga plussi. Ka teine nurgamees Kardo Kõresaar tõi 14 silma.

«Emotsioonid on head! Mängisime ise kohutavalt, tegime palju omavigu, aga Tartu eksis samuti. Sellistes mängudes võidab see, kes suudab rohkem ja kauem kannatada!» sõnas Raadik. «Publik on seitsmes mees, eriti kodusaalis. Aga Tartut ei saa kuidagi alahinnata,» lisas Raadik järgmisele mängule mõeldes.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles