Lewis Hamilton siirdub Ferrari meeskonda?

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton.
Lewis Hamilton. Foto: SCANPIX

F1 sarja karussell on jõudnud sel nädalavahetusel Bahreini ning enne pühapäevast sõitu on kirgi kütmas kuulujutud Lewis Hamiltonist ja Ferrari meeskonnast.

Kuna valitsev maailmameister pole endiselt alla kirjutanud lepingupikendusele Mercedesega, siis on hakatud spekuleerima, et äkki vahetab britt meeskonda ja siirdub Ferrarisse Sebastian Vetteli tiimikaaslaseks.

«Oleks suurepärane näha Lewist Ferrari meeskonnas. Seda ma päris täpselt ei tea, kas Sebastian teda seal näha tahaks, aga spordi jaoks oleks 100% hea, kui see juhtuks,» teatas sellisest asjade käigust unistades vormel-1 sarja boss Bernie Ecclestone.

Lisaks Ecclestone'ile on kuulujuttudele õli tulle visanud Ferrari tiimi boss Maurizio Arrivabane, kelle sõnul pole kindel, et Vetteli kõrval jätkab Kimi Räikkönen. «Tahate teada, mis ma Kimile ütlesin? Ta rääkis mulle lepingust ja ütlesin talle nii: «See sõltub sinu esitustest»,» andis Arrivabane mõista, et Vetteli kõrval võib olla uue sõitja jaoks vaba koht.

Mercedese tiimi boss Toto Wolff jättis omalt poolt samuti otsad lahtiseks. «Lewis on üks maailma paremaid sõitjaid ja meie oleme tippmeeskond; on igati normaalne, kui sõitja ja tiim hoiavad oma valikuid lahtistena,» rääkis Wolff.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles