Terehhov Kalju superalgusest: lähed ju igale mängule lootusega võita

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Terehhov.
Sergei Terehhov. Foto: Mihkel Maripuu

Nõmme Kalju peatreener Sergei Terehhov lausus pärast 2:0 võitu Levadia üle, et väärt tulemus tuli tasa ja targu vastaste mängu lahti muukides.

Kas Terehhov julges enne hooaja algust loota, et Kalju alustab meistriliiga hooaega seitsme võiduga seitsmest mängust? «Lootus sureb viimasena,» muigas Terehhov, «aga lähed ju igale mängule lootusega võita. Praegust vaadates olime ju tegelikult kõige lähemal punktikaotusele Pärnu vastu,» viitas Terehhov teisipäevasele 6. vooru kohtumisele, mille Levadia ja Flora mängudega võrreldes suuresti muutunud koosseisuga Kalju võitis vaid 1:0.

Levadia mängiti täna aga kindlalt üle, kui skoori avas 32. minutil Joel Lindpere ning 74. minutil vormistas lõppseisu vahetusmees Tarmo Neemelo. «Kaks viimast hooaega meistritiitli saanud meeskonda kohe kiirelt murda – see oleks natuke suur lootus. Läksime vaatama, mida Levadia teeb, valmistusime Ingemar Teeveriga hakkama saamiseks ja Dima (Kruglov – toim) tsenderdusteks. Esimesel poolajal saime nendega hakkama, aga teisel poolajal läks meil 10-15 minutit aega, kuna Levadia tuli suuremate jõududega ülespoole ja tõi ka Taavi Rähna sinna (rünnakule – toim). Aga Neemelo sissetulekuga tuli pingest vabastav teine värav, nii et sealt edasi oli mäng kontrolli all,» sõnas Terehhov.

Kalju on nüüd alistanud skooriga 2:0 nii Levadia kui ka FC Flora, ent Terehhov ei osanud öelda, kumba peakonkurenti oli raskem murda. «Mõlemad on väga tugevad ja ohtlikud vastased. Eks nende omavahelised mängud näitavad, kumb tugevam on. Meie jaoks oli nii üks kui teine võit väga raske,» lausus ta.

Meistriliiga avaringi lõpetuseks kohtub Kalju mulluse viienda meeskonna Infonetiga ning seejärel võõrustatakse Postimehe telemängus 2. mail Narva Transi. «Praegu said poisid kaks vaba päeva, teisipäeval hakkame valmistuma Infoneti mänguks. Infonet on ka võidusoone leidnud ja saanud viimasest kolmest mängust kolm võitu, nii et ega nende vastu midagi kerget oodata ei ole,» nentis Terehhov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles