Norbert Hurt: kiire värav andis meile hea rütmi

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Flora peatreener Norbert Hurt.
FC Flora peatreener Norbert Hurt. Foto: Tairo Lutter

Jalgpalli Eesti meistriliigas Pärnu Linnameeskonnast 3:1 jagu saanud FC Flora peatreener Norbert Hurt lausus, et üldpildis sai meeskond neile antud ülesannetega täna kenasti hakkama.

«Ma ei ütleks, et meeskond pinges oli. Pigem oli oluline see, et saime alguses hea rütmi käima. Loomulikult on hea, kui saad värava ka ära löödud, siis saad rütmi hoida ja mängijad saavadki sealt indu juurde. Lõimegi kohe teise järgi,» sõnas Hurt, kes jäi üldjoontes rahule ka meeskonna söödumänguga. «Algus oli okei, teisel poolajal oli veidi näha, et mõned mehed on võib-olla pidanud väga palju järjest mängima – neil oli natuke raskem. Ka mängijate roteerimine lööb natuke rütmi sassi ja teisel poolajal oli kohti, kus me kaotasime mängujoonise natuke ära. Seal oleks tahtnud, et oleksime natuke kannatlikumalt mängitud. Aga üldpildis tuldi oma ülesannetega ikkagi toime,» lausus Hurt.

Ainsaks tõrvatilgaks Flora meepotis oli pärnaka Henri Hansoni värav, mis sündis õige pisut pärast Flora enda kolmandat tabamust. «See näitaski seda, et mingitel hetkedel jääd väga palli valdama ja ei jälgi enam vastaste ründajaid. Neil oli tegelikult alati kaks ründajat valmis kiireks kontraks ja kui seal jätad nad korra tähelepanuta, siis Pärnul on piisavalt head ründajad, kes võivad üllatada – nad on seda sel hooajal näidanud. Seda ei oleks tohtinud lubada, keskendumist ei oleks tohtinud kaotada. Aga Niki (keskkaitsja Nikita Baranov – toim) ongi mänginud järjest kõiki mänge ja see ongi koht, kus mees vajab taastumist,» sõnas Hurt.

Pärast kaotust Nõmme Kaljule on Flora saanud nüüd nädala jooksul enesekindlust taastada kahe 3:1 võiduga vastavalt Tartu Tammeka ja Pärnu üle. «See oli just selles osas hea, et saime tugeva etapi läbitud. Tugevad vastased võtsid meilt kõvasti võhma ja oligi näha, et kahes viimases mängus meil enam sellist tempot polnud. Oligi vaja selliseid vastaseid, kelle vastu me saaksime natuke hinge tõmmata. Kumbki mäng Tammeka ja Pärnuga polnud ju kerged, et jalutame kellestki üle, aga nad tulid küll õigel ajal,» märkis Hurt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles