Lewis Hamilton: Ferrarit saab olema raske võita

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton.
Lewis Hamilton. Foto: SCANPIX

Täna Bahreinis peetaval vormel-1 neljandal etapil esikohalt startiv Mercedese piloot Lewis Hamilton ütles, et Ferrarit ja tema kõrvalt rajale minevat Sebastian Vettelit tuleb igal juhul karta.

«Ferrari on sel nädalavahetusel väga kiire. Nad on näidanud, et suudavad rajal pikemas plaanis suurepärast tempot arendada ja neid on raske võita,» ütles ta pärast kvalifikatsiooni.

«Loodetavasti stardipositsioon aitab meid ja teeme kõik, et rehvid kestaksid võimalikult kaua,» lisas ta. Valitsev maailmameister Hamilton kartis rehvide pärast ka enne eelmisel nädalal peetud Hiina GP-d, aga siis suutis ta rehve säästes siiski etapi võita.

Teisest reast lähevad täna kell 18 algavas sõidus rajale Nico Rosberg (Mercedes) ja Kimi Räikkönen (Ferrari). Viienda ja kuuenda aja sõitsid välja Williamsi mehed Valtteri Bottas ja Felipe Massa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles