Räikköneni lahutas võidust üks ring

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimi Räikkönen
Kimi Räikkönen Foto: SCANPIX

Vormel-1 Bahreini GP pakkus palju möödasõite ning pinge püsis lõpuni. Järjekordse võidu sai Mercedesel kihutav tiitlikaitsja Lewis Hamilton, kelle edu teiseks kerkinud soomlase Kimi Räikköneni (Ferrari) ees jäi püsima kõige napimalt.

Mercedese meeskond tunnistas pärast finišit, et nende vormelite pidurid ei pidanud võistluse lõpuni vastu ning kui sõit oleks ühe ringi võrra pikem olnud, siis oleks ilmselt võidu võtnud juba Räikkönen. Soomlane möödus ring enne lõppu Nico Rosbergist, kelle Mercedese pidurid veidi liiga vara üles ütlesid. Sakslasele siiski väärt kolmas koht.

«Teine koht ei paku kunagi täit rõõmu. Siiski olen rahul, et sain kirja korraliku tulemuse. Lõpus said ringid lihtsalt otsa. Tulevikus püüame kindlasti veel paremini sõita,» rääkis Räikkönen poodiumil. Hamilton tänas omakorda konkurente hea võitluse eest: «Ferrari näitas meile täna korralikult hambaid.»

Neljanda koha sõitis välja Valtteri Bottas Williamsil, kes tõrjus lõpu eel edukalt teda jälitanud Sebastian Vetteli (Ferrari) rünnakuid. Kuuendana lõpetas Daniel Ricciardo Red Bullil.

MMi üldarvestuses on kindel liider kolm etappi võitnud Hamilton, kellel on koos 93 punkti. Edu Rosbergi ees on juba 27 punkti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles