Augsburg tõusis Schalke kõrvale, Klavan sai kiita

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Augsburgi väravavaht Marwin Hitz
Augsburgi väravavaht Marwin Hitz Foto: SCANPIX

Saksamaa jalgpalli kõrgliigas sai üle pika aja taas võidurõõmu tunda Ragnar Klavani tööandja Augsburg. Kodus võideti 2:1 Stuttgartit ning koht esikuuikus muutus kindlamaks.

Augsburgi võidumängus kerkis mängu parimaks kodumeeskonna väravavaht Marwin Hitz. Ajaleht Augsburger Allgemeine premeeris teda maksimaalse hindega ehk 1. «Šveitslane oli võidu saladus. Ta mängis hästi jalaga, oli väravajoonel kindel ning ei eksinud väljatulemistel. Ta tõrjus seitsmest pealelöögist kuus. Hitz tegi oma hooaja parima mängu,» kirjeldas ajaleht mängu kangelast.

Kiita sai ka Klavan, kellele anti seekord hindeks 3. «Keskkaitsja vormikõver liigub taas üles. Märkimisväärne on tema kindlus palliga mängides. Ta võitis 91 protsenti kahevõitlustest,» kirjutas Augsburger Allgemeine. Klavanist parema hinde teenisid vaid Halil Altintop, Raul Bobadilla, Tobias Werner ja väravavaht Hitz. Eestlane jätkab endiselt ka vägevat seeriat, olles tänavusel hooajal kõigis Bundesliga mängudes viibinud väljakul 90 minutit.

Foto: SCANPIX

29 vooru järel hoiab Augsburg liigatabelis 42 punktiga kuuendat kohta. Viiendal kohal oleval Schalkel on punkte sama palju, kuid nende väravate vahe on parem. Hea uudis on see, et seitsmendal kohal asuv Bremen kaotab Augsburgile juba nelja punktiga. Viienda ja kuuenda koha meeskonnad pääsevad mängima Euroopa liigasse.

Hooaja viimases viies mängus läheb Augsburg vastamisi Hamburgi, Kölni, Bayerni, Hannoveri ja Mönchengladbachiga.

Liigatabel:

  1. Bayern 73
  2. Wolfsburg 61
  3. Leverkusen 54
  4. Mönchengladbach 54
  5. Schalke 42
  6. Augsburg 42
  7. Bremen 38
  8. Hoffenheim 37
  9. Dortmund 36
  10. Frankfurt 36
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles