Avo Keele võlusõnad

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avo Keel Eesti meistrivõistluste finaalseeria viimaseks jäänud mängus.
Avo Keel Eesti meistrivõistluste finaalseeria viimaseks jäänud mängus. Foto: Tairo Lutter

Pärnu Võrkpalliklubi peatreener Avo Keel on Eesti võrkpallis mees, keda seostatakse võitmisega, seda teab hästi ka Pärnu klubi juhtkond, nii meelitati Keel pärast üheksat aastat Tallinna Selveris töötamist suvepealinna selge eesmärgiga pikk tiitlipõud lõpetada. Tema tulekuga võideti juba esimesel hooajal nii Eesti karikas kui meistritiitel, viimane seejuures koguni 11-aastase vaheaja järel. Treenerina on Keelel nüüd seitse Eesti meistri tiitlit, lisaks kuus Schenkeri liiga esikohta ja viis karikavõitu. Mängijana on ta riigi tšempioniks kroonitud kaheksal korral, seejuures viiel korral Pärnu ridades, nüüd on ring täis saanud ja Keel on tagasi kodulinnas.

Keel on suurepärane psühholoog. Tuntud ka teravate väljaütlemiste poolest tuntud, mees, keda vihatakse või armastatakse. Tal on ajakirjanikega suheldes alati valmis mõeldud, mida öelda. Teinekord üteb ka asju, mida hiljem kahetseb. Ja olenemata küsimusest, räägib Keel alati ära selle, mis tal hingel on. Vahel kipub intervjuude ajal pikkadesse filosoofilistesse mõtisklustesse laskuma, aga seda hirmu pole, et ka kaotuse korral Keel vastuse võlgu võiks jääda või põgeneks rääkimise eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles