Howard Frier lisaajal saadud võidust: nõudsin mängijatelt agressiivsust

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

KORVPALL. Naiste Eesti meistriliiga finaalseeria on 1:1 viigis, sest eile alistas 1182 Tallinn lisaajal 83:80 igipõlise rivaali Tallinna Ülikooli naiskonna.

TLÜ-l olid head võimalused võit koju tuua, sest 38 sekundit enne normaalaja lõppu oldi viie punktiga juhtimas, ent 1182 jõudis tänu Marit Maaringu ja Laina Mesila-Kaarmanni korvidele 72:72 viigini, TLÜ kaotas viimastel sekunditel palli ja vaja läks lisaaega.

Ka seal olid võidu võtmed TLÜ käes, kui 22 sekundit enne lõppu juhiti Rachel Jonesi tabavate vabavisete järel 80:77. Seejärel tabas aga 1182 poolel koos veaga Pirgit Püü, eksis küll vabaviskel, ent ründelauapalli sai Mesila-Kaarmann, kelle korv viis 16 sekundit enne mängu lõppu juhtima juba 1182. TLÜ viimasel rünnakul kaotas mängujuht Jones kolm sekundit enne mängu lõppu palli ning Marit Maaring vormistas vabavisetest 1182 Tallinnale 83:80 võidu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles