Boullier: McLaren läheb Hispaania etapil punkte jahtima

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Alonso McLareni roolis.
Fernando Alonso McLareni roolis. Foto: SCANPIX

McLareni vormel-1 võistkonna juht Eric Boullier lausus portaalile Autosport, et kolme nädala pärast Kataloonias sõidetaval hooaja neljandal etapil sihib tiim punktikohta.

Viimati jäi McLareni sõitjal Fernando Alonsol Bahreinis punktikohale jõudmisest puudu vähem kui neli sekundit. Kataloonia ringrajale kavatseb McLaren tuua igast küljest kõvasti täiustatud auto. «Kui võimsus kasvab, nagu Honda on meile lubanud, peaksime olema olukorras, kus liidrid ei jõua meile enam ringiga järele ja saame ise punkte jahtida. Meie kvalifikatsioonikiirus jääb endiselt teistele kõvasti alla, nii et sihiks peaks olema teise vooru jõudmine,» lausus Boullier.

McLareni suurim probleem on praegu sirgekiiruse puudumine, sest Bahreini kvalifikatsioonis oldi tippkiiruse mõõtmise punktis konkurentidest ligi 15 km/h aeglasemad. Boullier' sõnul vastas auto käitumine muus osas aga seatud eesmärkidele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles